To work out how many pence there are in a sum of money, we need to look at the number of pounds, 10p pieces and 1p pieces.
Remember there are 100p in a pound.
How many pence are there in £2.46?
£2.46 is the same as 200p + 40p + 6p = 246p
We can also find the result if we multiply £2.46 × 100 = 246p
How many pence are there in £26.52?
£26.52 × 100 = 2652p
(In the following questions, leave out the p in your answers)